Katarina HausKatarina HausKatarina HausKatarina HausKatarina HausKatarina Haus

 

 

 

Ασπροβάλτα

 
 
Συνδυασμός βουνού και θάλασσας.
 
 
  Η Ασπροβάλτα αποτελεί ένα από τα κυριότερα θέρετρα του Νομού Θεσσαλονίκης. Απέχει 45 λεπτά από το κέντρο της μοναδικής Θεσσαλονίκης και βρέχεται από την θάλασσα του Στρυμονικού κόλπου.
 
  Επτά (7) περίπου χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας εκ των οποίων τα τέσσερα (4) τουλάχιστον οργανωμένα με ξαπλώστρες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, θαλάσσια σπορ και 2 Γαλάζιες σημαίες, αποτελούν πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο.
 
  Διαδρομές φυσικού κάλους στα Κερδύλια Όρη εξερευνούνται όλο και περισσότερο από τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού. Ιππασία, πεζοπορία και mountain bike προσφέρονται για μια γνωριμία με την παρθένα φύση της Ασπροβάλτας.
 
  Γραφικές ταβέρνες και Ελληνικά εστιατόρια, σουβλακερί και πιτσαρίες, κρεπερί και snack bars είναι πάντα έτοιμα να καταπλήξουν τον ουρανίσκο σας με τις πεντανόστιμες λιχουδιές τους.
 
  Καφετέριες και Bars, Clubs και μπουζούκια σας περιμένουν να διασκεδάσετε μέχρι τις μικρές πρωινές ώρες, με τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής.
 
  Στολίδι της Ασπροβάλτας αποτελεί ο Πεζόδρομος, όπου βρίσκεται και το κέντρο της διασκέδασης, είτε αυτή έχει να κάνει με φαγητό και ποτό, είτε με παιχνίδια και χαλαρωτικές βόλτες.
 
Η Ασπροβάλτα σας περιμένει όλο το χρόνο με διαφορετικές εικόνες!!!
Στοιχεια Επικοινωνιας

Διεύθυνση

Τσιτάογλου Κατερίνα
Ασπροβάλτα
Τ.Κ. 57021, Δήμος Βόλβης, Θεσσαλονίκη

Τηλ/Φαξ

23970 23171

Κινητό

6981922767

Email

info@katarinahaus1.gr

 

Γλώσσες επικοινωνίας:

Ελληνικά, Γερμανικά, Τουρκικά,

Σέρβικα, Αγγλικά, Βουλγάρικα